Osmangazi Ortaokulu

Vizyon: Osmangazi Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz) güç birliği ile en kısa zamanda; • Bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen • Orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayı ile öğrenci yerleştiren • Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren • Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuluna bağlılık duygusu gelişmiş, öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Başarılar:

Saatler: Başlangıç: 07.00 Bitiş : 12.50